shibaboek@gmail.com – +316 103 978 98

Kai is verdwaald

kai cover real deal

Kai is verdwaald is een voorleesboek voor kinderen van 2-8 jaar waarin Kai de Shiba de hoofdrol speelt.

In zijn eerste avontuur raakt hij verdwaald in het bos en probeert hij met de hulp van Robin het roodborstje, Keesje het konijn en Victor de vos de weg naar huis te vinden.

Het boek is voorzien van prachtige pagina vullende illustraties die enorm tot de verbeelding zullen spreken tijdens het voorlezen.

Het boek is geschreven door Marjolein Peeters, co-auteur van “De Shiba” en “The Shiba“. De illustraties zijn gemaakt door Amber Delahaye.

Voor iets oudere kinderen die zelf goed kunnen lezen is het ook een geweldig boek om helemaal zelfstandig (of met een beetje hulp) te lezen. Bij het kiezen van het lettertype voor het binnenwerk is dan ook rekening gehouden met de leesbaarheid van het lettertype voor kinderen die leren lezen. 

2 weken geleden
M van der Geest
(geverifieerde eigenaar)
3 weken geleden
Mieke Kuipers
(geverifieerde eigenaar)

Ik heb het boekje gekocht voor de kleinkinderen van mijn broer, maar het uiteraard zelf eerst doorgelezen. Het is een begrijpelijk geschreven verhaal voor kinderen en ook leuk om voor te lezen en dat is net zo belangrijk. De tekeningen zijn geweldig en passen uitstekend bij het verhaal. Een aanrader!

1 maand geleden
Karin
(geverifieerde eigenaar)

Besteld, snel en mooi verpakt ontvangen en wat een leuk boek! Dat wordt veel vertellen en plaatjes kijken met ons kleinkind! Aanrader!

.