shibaboek@gmail.com – +316 103 978 98

Nieuws

Kampioensclubmatch NIPPON INU

September 2021

Op zondag 19 september staan we met alle drie de boeken van AikOji boeken op de Kampioensclubmatch van rasvereniging NIPPON INU. Op deze dag hebben we een leuke actie voor je! Koop je 2 boeken, dan krijg je van ons 5 euro korting*!
 
*Vanwege de wet op de vaste boekenprijs kunnen we deze korting helaas niet aanbieden als je 2x het Kinderboek wil aanschaffen. Op alle andere combinaties is deze korting gelukkig wel mogelijk 🙂
 
Zien we je zondag?
241822353_1512577932409036_8172094063014771462_n

Recensie in Dogzine

Maart 2021

In magazine 2 van 2021 plaatste hondentijdschrift Dogzine een prachtige recensie van “Kai is verdwaald”. In deze editie, waarin de Australische rassen in the spotlight staan, is het erg leuk om te zien dat ook een Japans hondje zich heeft verstopt in het magazine door middel van deze recensie 🙂

Dogzine recensie

Kai is verdwaald

Februari 2021

In februari 2021 is het kinderboek “Kai is verdwaald” verschenen, uitgegeven door AikOji. Het boek is geschreven door Marjolein Peeters en geillustreerd door Amber Delahaye. In dit boek speelt Kai, een Shiba, de hoofdrol. In dit avontuur raakt hij de weg kwijt in het bos en probeert hij samen met Robin het roodborstje, Keesje het konijn en Victor de vos de weg naar huis weer te vinden. Het boek is uiterst geschikt als voorleesboek voor kinderen van 2-8 jaar, maar door het gekozen lettertype ook geschikt voor kinderen die zelf al kunnen lezen. 

Kai is verdwaald boek

Korting voor fokkers

Januari 2020

Voor fokkers die De Shiba of The Shiba willen aanschaffen voor hun pupkopers is het mogelijk om meerdere boeken af te nemen tegen een gereduceerd tarief. Vraag naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar shibaboek@gmail.com.

Pup-boek

Publicatie in maandblad "WOEF"

Oktober 2019

Het Belgische maandblad WOEF besteedt aandacht aan ons boek.

“Dit uitgebreide naslagwerk over de Shiba biedt een antwoord op vragen waarmee fokkers en toekomstige eigenaren soms worstelen. Voor wie overweegt om dit eigenzinnige brokje energie in huis te halen, is dit boek zeker een aanrader.”

Woef magazine Shiba special

Op TV in Japan

Mei 2019

Op de Japanse televisie is door TV Tokyo een documentaire uitgezonden over de Shiba, Akita, Shikoku en Kai. Door de Japanse TV ploeg is ook in Nederland gefilmd, en groot was onze verbazing toen ons boek plotseling voorbij kwam!

Shiba book TV Japan

Publicatie in "Onze Hond"

Februari 2018

Het maandblad Onze Hond besteed aandacht aan het verschijnen van het boek “De Shiba”.

Shiba boek maandblad Onze Hond

Nieuwsbrief Raad van Beheer

Februari 2018

Voor toevoeging aan de collectieve bibliotheek van de Raad van Beheer is kwaliteit en een waardevolle toevoeging aan bestaande uitgaven een voorwaarde. Wij zijn daarom blij dat ons boek geaccepteerd is om de uitgebreide bibliotheek aan te vullen.

Shiba boek Raad van Beheer