shibaboek@gmail.com – +316 103 978 98

Algemene voorwaarden

Alle bestellingen gedaan via shibabook.com, www.shibaboek.nl of shibaboek@gmail.com vallen onder de wetgeving koop op afstand welke 13 juni 2014 j.l. van kracht is gegaan. Tevens zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing op alle bestellingen en accepteer je deze algemene voorwaarden bij het plaatsen van een bestelling. 

Het bedrijf

Alle producten die via deze website worden verkocht vallen onder het bedrijf VOF AikOji. De gegevens van ons bedrijf zijn:

VOF AikOji
Drievogelstraat 71
6466GJ Kerkrade
KVK: 76978850 
Dit is GEEN bezoekadres tenzij je op afspraak een bestelling komt ophalen.
 

Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief verzendkosten. Wij hoeven over deze bedragen geen BTW te rekenen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Wanneer je in een andere valuta dan de Euro betaalt, kan de prijs onderhevig zijn aan valutaschommelingen.

Retourneren en ruilen

Je ontvangt je aankoop 14 dagen op zicht. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan is er de mogelijkheid om binnen 14 dagen je aankoop te retourneren. Bij retourzending van de gehele bestelling ontvang je het aankoopbedrag + de bij bestelling eventueel betaalde verzendkosten retour. Bij retourzending van een deel van de bestelling, ontvang je het aankoopbedrag van de retour gezonden goederen retour exclusief de eventueel betaalde bijdrage verzendkosten. Bij het retour sturen van je bestelling ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

Artikelen die retour worden gezonden dienen in onberispelijke staat te zijn. Dit betekent dat boeken niet gelezen mogen zijn. VOF AikOji behoud het recht om een retourzending te weigeren/niet geheel te vergoeden, wanneer het boek duidelijk niet meer in nieuwstaat verkeert.

 

Bestelling weigeren

VOF AikOji is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd deelt VOF AiKoji dit mede binnen 10 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Beschikbaarheid artikelen

Alle artikelen worden direct uit voorraad geleverd. Indien een artikel onverhoopt niet op voorraad is nemen we via Email contact met je op.

Betalen

Alle betalingen lopen via Mollie, met uitzondering van de bankoverschrijving. Via Mollie kun je bij ons betalen met iDeal, Bancontact en PayPal. Je ontvangt een mail ter bevestiging van de ontvangst van je betaling. Mocht er iets mis zijn gegaan met je betaling, dan wordt je bestelling door ons systeem geannuleerd en ontvang je hierover een automatische mail. Indien je betaling na ca. 7 dagen niet binnen is, krijg je per mail een reminder. Wordt hierop niet gereageerd en/of betaald, dan wordt je bestelling na 14 dagen geannuleerd.

Levertijd

Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Wij zijn bij de verzending echter afhankelijk van de postbedrijven en kunnen je geen precieze indicatie geven van de verzendtijd. Wanneer je zending met een track & trace code onderweg is, zullen we je hierover informeren, zodat je zelf kunt volgen waar je bestelling is. Bij verzendingen buiten Europa houd je ook rekening met eventuele vertragingen bij de douane.

Verzendkosten/verzending

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Houd bij bestellingen die buiten Europa verzonden worden rekening met eventuele invoerkosten die door de douane van jouw land worden gerekend. Deze kosten worden niet door VOF AikOji vergoed.

Wanneer een bestelling tot twee maal toe retour komt of onbestelbaar blijkt, zullen wij de bestelling geen derde keer verzenden. Dit, om fraude en misbruik te voorkomen. De gegevens van deze bestelling zullen ook bewaard worden om misbruik/hoge kosten voor onszelf in de toekomst te voorkomen.

Toepasselijk recht en geschillenbeslechting

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Algemene Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands Recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Openingstijden

De webwinkel is in principe 24/7 het gehele jaar door geopend. Wij hebben geen fysieke winkel, dus het vestigingsadres kan niet bezocht worden, tenzij er met je wordt afgesproken dat je een bestelling ter plaatse kunt ophalen.

Belangrijk om te weten

Achter VOF AikOji gaat geen heel team schuil. De eigenaars, Irma en Marjolein, verwerken alle bestellingen zelf. Dit kan in drukke periodes of tijdens feestdagen en vakanties ervoor zorgen dat het soms niet lukt om je boek zo snel te verzenden als we zouden willen. Wij en onze Shiba’s en gezinnen hopen dat je daar begrip voor het. We zullen je sowieso altijd een seintje geven als de verzending ietsje vertraagd is. 

Neem bij vragen of klachten altijd contact met ons op via shibaboek@gmail.com.